FIKA & MAT

I caféet huserar en aktör som inte ville välja mellan att sälja solpaneler eller driva ekologisk catering – så de gör båda, möt inspirerande Ekologisk Energi och låt dem mätta era magar. De kommer de att sälja goda mackor, kaffe och kaka, samt ett par mättande lunchalternativ. Allt vegetariskt! Caféet är öppet kl 11-18.

Dessutom bjuder vi – i samarbete med Green Screen – på frukost till alla besökare! Det går att grabba en macka och kaffe på två platser, dels utanför Anna Q (Pixel Klass 2-4) mellan 9:30-10:00 och i lokalen Sophie Belle (på väg in till Pixel Junior) mellan 10-10:30. 

 

MINGEL & PRISUTDELNING 

Pixel Junior avslutas med prisutdelning, kalasstämning och tilltugg. 
Kvällens andra prisutdelning i Pixel klass 2-4 bjuder på en mingeltallrik och något gott att dricka.

 

BILJETTPRISER 

Barn under 0-15 år går in gratis! För övriga besökare över 16 år är inträdet 60 kr. Då ingår samtliga filmvisningar och programpunkter, samt Ystad Studios Visitor Centers fasta utställning, med rekvisita från filminspelningar, ljudstudio och green screen. Dessutom ingår den festliga prisutdelningsceremonin.

 

BETALNING

Det går att betala med både kort och Swish under Pixel, både i insläppet och i caféet. Notera dock att vi INTE har möjlighet att ta emot kontanter! 

 

ACKREDITERINGAR 

Alla regissörer i Pixel klass 2-4 och Junior är ackrediterade till festivalen, men vi ser gärna att ni anmäler er i förväg. Övriga medverkande och familjemedlemmar hänvisas till att lösa ordinarie inträde. Tyvärr finns inte möjlighet att reservera stolar. Ackrediteringar anmäls via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

PROGRAM

Titta på det översiktliga programschemat här.
För att se hela programbladet:
 http://bit.ly/2VOICQp

 

HITTA HIT 

Pixel: Ystad Studios, Elis Nilssons väg 14, Ystad. 
Åker du med Skånetrafiken? Hoppa av på Ystad station och gå därifrån, eller ta 2:ans buss till hållplats Regementet. Därifrån följer du i bussens riktning Nils Ahlins gata rakt fram till Adlercreutzgatan där du tar vänster och sen direkt höger på Sixten Sparres gata och följ den tills du ser Ystad Studios Visitor Center på din högra sida. 

 

FILMARTRÄFF & PIXEL WARM-UP

Tid: Fredag 26 april kl 17.00
Adress: FilmCentrum Syd, Monbijougatan 17E, Malmö. 
OBS: Kräver föranmälan senast 22/4 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

TOALETTER & RULLSTOLSANPASSNING

Toaletter finns i anslutning till båda visningsrummen. Tillgänglighetsanpassad toalett hittar du i korridoren mellan Ystad Studios Visitor Center och Pixel. 

Upp igen!