En musiker och mångsysslande profil från Malmös kulturliv och ett känt ansikte från Barnkanalen - möt våra inspirerande konferencierer. I år kommer Cecilia Nordlund och Jonas Karlström att lotsa oss igenom Pixels digra program och avslutande prisutdelningar. 

Cecilia

Cecilia Nordlund - Konferencier Pixel

En känd profil i kultursvängen och konstigt är väl inte det. Cecilia är en färgstark och gränsbrytande musiker, producent och låtskrivare som har medverkat i en mängd olika bandkonstellationer genom åren. Hon komponerar musik för film och teater, grundade Popkollo och gör regelbundet workshops runt om i Sverige. Nu kommer hon till Pixel och sätter guldkant på allas vår tillvaro!

JonasK

Jonas Karlström - Konferencier Pixel Junior

Vid Junior-rodret står Jonas Karlström, en skådespelare och manusförfattare med hjärta och känsla för rolig och spännande kultur för barn. Han har bl.a skrivit manus till succé-barnprogrammet Sommarlov och basat för Barnlandet på Malmöfestivalen. För många barn är han kanske mest känd som den mindre sympatiska ”Chefen” på Barnkanalen, men han har lovat att hålla styr på den här dagen med en lite vänligare hand och inte låta alteregot ta över.

Upp igen!